top of page

Pozvánka na workshop: Ako skrátiť obdobie budovania refundácie


Naši prednášajúci, predseda družstva Martin Cigánek a podpredsedníčka družstva Zuzana Lukáčová, sa podelia o svoje bohaté skúsenosti a znalosti.


Srdečne Vás pozývame na workshop s názvom „Ako skrátiť obdobie budovania refundácie“, ktorý sa uskutoční v dňoch 27.-28. septembra 2024 v Hoteli Raj. Workshop je ideálnou príležitosťou na získanie cenných informácií a praktických skúseností, ktoré nám pomôžu spoločne napredovať.


Naši prednášajúci, predseda družstva Martin Cigánek a podpredsedníčka družstva Zuzana Lukáčová, sa podelia o svoje bohaté skúsenosti a znalosti. Workshop začína v piatok o 15:00 hod., pričom strava a ubytovanie sú zahrnuté v cene 40 eur na osobu. Počet miest je obmedzený, preto neváhajte a prihláste sa na e-mailovej adrese info@td-coop.eu najneskôr do 20. septembra 2024.


Tento workshop je skvelou príležitosťou na stretnutie členov, ktorí zdieľajú spoločné hodnoty a záujem o budovanie silnejšieho družstva. Veríme, že spoločným úsilím môžeme dosiahnuť výnimočné výsledky a posilniť našu komunitu.


Tešíme sa na stretnutie s Vami a na spoločné posilnenie našich družstevných hodnôt!

Comments


bottom of page