top of page

Nezabudnuteľná skúsenosť s dovolenkovým programom PV v srdci severného Talianska



Prinášame Vám referenciu našej členky z jej dovolenky cez dovolenkový program PV.


Montegrotto Terme, malebné kúpeľné mesto v severnom Taliansku, vás okamžite očarí svojím pokojom a krásou oblasti Benátska. Ak hľadáte ideálne miesto na oddych a objavovanie, Hotel Mioni Royal San je tou správnou voľbou. Tento štvorhviezdičkový hotel, situovaný len pár krokov od železničnej stanice a autobusovej zastávky, ponúka ideálnu základňu na vaše talianske dobrodružstvo.


Ubytovanie v hoteli vás zaujme moderným dizajnom a klimatizovanými izbami, ktoré vám zaručia pohodlie počas celého pobytu. Podmienkou je zakúpenie polpenzie alebo plnej penzie, ktorú uhradíte pri registrácii. Parkovanie v areáli hotela je bezplatné, čo je príjemným bonusom pre tých, ktorí cestujú autom.


Raňajky formou bufetu sú ideálnym začiatkom dňa, ale skutočná kulinárska mágia prichádza večer. Tí, ktorí milujú alebo chcú objaviť pravú taliansku kuchyňu, si prídu na svoje. Stôl, ktorý vám bude pridelený pri príchode, sa stane vaším obľúbeným miestom počas celého pobytu. Čaká vás predjedlo z bohatej ponuky morských plodov a šalátov, a následne si môžete vybrať z dvoch skupín jedál na jedálnom lístku, ktorý je k dispozícii vo viacerých jazykoch. Piatym chodom je dezert – nech už si vyberiete tiramisu, ovocný šalát či iný koláč, určite budete spokojní. Nápoje k večeri nie sú v cene, ale rozhodne stoja za ochutnanie.

V deň príchodu nás privítala živá hudba, ktorá len umocnila príjemnú atmosféru hotela. Hotel tiež ponúka bohatý wellness so službami a vonkajší bazén, ktorý sme síce nevyužili, no rozhodne stojí za zmienku.


Nás však najviac zaujali poznávacie výlety. Autobusom sme navštívili historickú Padovu, vlakom sme sa pohodlne dostali do romantických Benátok, a autom sme preskúmali krásy Verony, Vicenzy a dokonca aj Florencie, ktorá je od hotela vzdialená asi 2,5 hodiny jazdy. Jeden deň sme si dokonca užili slnko a more na pobreží, ktoré je autom dostupné za niečo vyše hodiny.


Hotel Mioni Royal San je skutočne ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú spoznávať severné Taliansko, užívať si komfortné ubytovanie, výnimočnú gastronómiu a zaslúžený oddych v klimatizovaných izbách.



Ľudmila Blašková, členka družstva





Comments


bottom of page